OVER MIJ

Ik ben Edwin Vonk. Ex-topsporter, ondernemer, schrijver, reiziger, transformatietherapeut en New Energy Mover®. Als topsporter in de triatlon heb ik geleerd wat winnen en verliezen is, wat ik wel en niet wil en hoe ik iets kan bereiken. Als ondernemer in de financiële wereld (hypotheekadviseur) help ik mensen en heb ik de invloed van geld op het leven leren kennen. Als schrijver deel ik kennis, persoonlijke ervaringen en visie, in de hoop anderen te inspireren. Als reiziger voel ik me vrij en geniet ik van de eenvoud van het leven. Als therapeut gebruik ik al mijn kennis en ervaring om mensen in hun persoonlijke ontwikkeling te begeleiden.

Mijn levensles
Mijn les in het leven? In 2004 werd ik hard onderuit gehaald door een burn-out. Na een jaar dacht ik er overheen te zijn en ik pakte mijn oude leventje, zij het iets rustiger, weer op. Ik bleef echter moe en soms weken uit mijn energie. Tot ik inzag dat een burn-out meer is dan een tijdelijke uitval en ik op zoek ben gegaan naar de ware reden van mijn moeheid. Ik kwam er achter dat ik mijzelf jarenlang voor de gek heb gehouden. Dat ik niet ben wie ik dacht dat ik was. Begeleiding door een coach en drie jaar opleiding tot transformatietherapeut hebben mij heel veel over mezelf geleerd en me inzicht gegeven in wie ik nu werkelijk ben.

Lang op reis
Een reis van vijf maanden met mijn vrouw en twee dochters, de vervulling van een droom, is een definitief omslagpunt in mijn leven geweest. Niet alleen was het een reis naar mooie plekken in Noord en Midden Amerika, ook was het een afsluiting van mijn persoonlijke reis naar mijzelf. Alles achterlaten en loslaten was voor mij nodig om datgene te gaan doen wat het dichtst bij mijn pure ik ligt: voor andere mensen zorgen. Er zijn, schrijven, mensen inspireren en mijn eigen kennis en ervaring met persoonlijke ontwikkeling en therapie delen en inzetten om anderen te begeleiden de antwoorden te vinden die al in zichzelf opgesloten zitten.

Wil je meer over mij weten? Je vindt me op Facebook.

Dit boek gaat over mij.
Over denken en over voelen.
Over reizen en het oneindige verhaal.
Dit boek gaat over een leven.
Dus waarschijnlijk ook over jou.

Edwin Vonk

website ontwerp en realisatie: Rody Vonk | www.raakme.nl