BESTELLEN

In de rechter kolom op deze pagina zie je hoe je het boek kunt bestellen.

De prijs voor mijn boek is:

Gedrukt boek: € 17,45 (plus € 2,50 verzendkosten)
Digitaal boek (pdf): € 12,95

Of wat je kunt missen…

Heb je geen of weinig geld en wil je toch graag dit boek lezen, betaal dan wat je kunt missen. Betaal naar draagkracht zonder je bezwaard te voelen. Je vrijgevigheid is niet minder dan van mensen die ruimer bij kas zitten.

Mijn verhaal is bedoeld om te delen en te geven. Mijn wens is zo veel mogelijk mensen voor wie het iets zou kunnen betekenen te bereiken. Geld, of een gebrek daaraan, mag daarbij wat mij betreft geen enkele belemmering zijn. Dat jij het boek leest is voor mij het meest waardevol. 

Mijn verlangen is om ook in de toekomst als schrijver ervaringen en inzichten te delen met anderen. Als jij me daarbij wilt helpen kan dat door jouw mening over mijn boek te delen binnen je eigen netwerk, bijvoorbeeld via Facebook of Twitter. Gebruik hiervoor de buttons rechts in de rode menubalk.     

WETEN WAT JE KOOPT?
Download hieronder gratis de eerste 32 pagina's als pdf. Het complete boek bevat 207 pagina's.

HOE KUN JE BESTELLEN?

Stuur een e-mail naar
edwin@edwinvonk.com. Vermeld je naam, adres, postcode en woonplaats en of je het gedrukte boek of de digitale versie als pdf wilt ontvangen.

Maak het geld over naar rekening NL84INGB0005230688 t.n.v. E. Vonk in Terheijden onder vermelding van ‘bestelling boek’ of ‘bestelling digitaal boek’. Zodra je betaling binnen is, ontvang je jouw exemplaar.

Let op: zorg ervoor dat de naam waaronder je bestelt dezelfde is als de naam op de rekening waarvan je je betaling doet.

website ontwerp en realisatie: Rody Vonk | www.raakme.nl